dissabte, 11 de febrer del 2012

L’ACTIVITAT DEL CLUB VA “IN CRESCENDO”

Encara que ens coste escriure tot el que fem, els triatletes del club no parem un moment.

Pegant una miradeta a les últimes setmanes, tinguerem, per primera volta, un representat en el Campionat d’Espanya de Triatló Blanc celebrat a Jaca, l’amic Vicent Garcia. L’únic que s’atrevix amb la disciplina de l'esquí de fons. La prova sigué dura, com no podía ser d’altra forma. El temps final 3h.40min. amb el lloc 29º aixina ho demostra.

El debut del club en l’ambit territorial el feren “El Presi” i Alvaro en el Duatló de Benifaió.

Les curses populars solen ser també objecte nostre i la Mitja marató de Sueca no la dixarem passar.

Huí dissabte, 11 de febrer hem tingut una bona representació al Duatló de Picassent on han debutat esta temporada Vicent Onofre, Sergi, Josep i Coso. Alvaro repetía. I demà també estarem en la Mitja de Benifaió. I ojo, que Coso pensava doblar.

Mirant al futur pròxim, la setmana que ve tenim reptes important:
Cinc companys: Pedro, Javi, Alberto, Dani i Juanma (juga un poc en casa), varios d’ells debutants, se desplaçaran a Andalucia a participar en la Marató de Sevilla. Els que han fet esta prova bé saben de la seua exigència. Molta sort.
Sento i Juanvi, de moment i esperant que s’anime algú més, s'han inscrit al Duatló de Banyeres, NDS dels que piquen.

I arribem a uns dels moments més significatius d’esta temporada, el dia 26 de febrer, quan organitzarem amb molta il.lusió el I Marató Solidari 42k en Pista a favor dels malalts d’Alzheimer. Un event novedós, atractiu i sobretot amb una finalitat inmillorable.

I per acabar, el següent diumenge 4 de març, tres intrèpids aventurers del club, Raul, Juanma i Warrior, se sumergiran en les gèlides aigües del port de València en busca dels 1900 m. de natació, 90 km. amb bici i 21 km. de carrera del Campionat d’Espanya de Triatló de Mitja Distància. Que sols siga un constipat…