dijous, 29 de desembre del 2011

BARXETA A LA MARXETA … O NO

Pareix ser que el dissabte passat, 24 de desembre, va caure alguna botella de cassalla en la piscina de Guadassuar, en la que el nostre club va estar participant en la Marató Nadalenca de Natació organitzada pel club de triatló local i en la que, per cert, vam tindre una actuació destacada.

Açò o la falta d'oxigen al cervell, després de l'esforç realitzat, el cas és que la majoria dels nostres representants van eixir d'allí amb la determinació de participar en la Cursa de Muntanya de Barxeta que se celebrarà el dia 8 de gener .

Estos s'afexigen a altres triatletes del club que ja havien decidit la seua participació després del seu debut en el Trail de Villar del Arzobispo celebrat el passat 17 de desembre.

Amb açò tenim assegurada una bona representació del club, que podria superar els 12 participants. Guanyar no guanyarem, però per al club més nombrós i millor esmorzar tenim les nostres opcions.

I el repte no és fàcil. 17,5 km. per camins i sendes de muntanya amb un desnivell de quasi 800 m. Una prova dura i difícil per a nosaltres, que no estem entrenats en este tipus d'esforços i tècniques. Així que molt atenció de fer-se mal. Val més lent però segur, encara que tindrem també bones llebres, i a vore si s'anima més gent encara.

Ens veiem a Barxeta.