dilluns, 9 de gener del 2012

Barxeta ja està feta!

Bona maxacada ens pegarem el passat diumenge en Barxeta. Si les nostres cames i peus parlaren com es queixarien!. I nosaltres mentres ens esforcem per caminar con si res.

Al final forem vuit el amigatxos que ens desplaçarem i set els participants.Tirarem en falta a gent, alguns bons dominadors d'esta modalitat de muntanya.

El dia fou perfecte, fresquet a primera hora, i l’ambient molt bo amb una participació de més de 600 corredors. I es que, com puguerem comprobar, se pot organitzar una molt bona prova a un preu asequible, encarà que açò cada volta és més difícil de vore. Des d’ací felicitem als organitzadors.

La cursa va ser bonica, variada i divertida. Segons la gent amb més experiencia, no massa tècnica però per a nosaltres més que suficient. I dura, però una duressa agradable, ixa que quan comences a estar un poc fins als o… se rebaixa i te permet recuperar l’alé.

Cada u ens l’agafarem com vullguerem o puguerem. La cosa important és que al final ningú ens ferem massa mal i, en general, gaudirem del matí fent esport en plena natura.

L’any que ve repetim!




RESULTATS DE LA CURSA