dimecres, 14 de març del 2012

Duatló d’Ontinyent: Campionat Autonòmic 11/3/12

Açò no para i cada setmana hi ha nous reptes que afrontar. Els que sí que canvien són els nostres protagonistes.

En esta ocasió es disputava el Campionat Autonòmic de Duatló a Ontinyent. Un duatló molt exigent, amb un recorregut a peu maxacant i una ruta de bici ideal per a escaladors. I és que este duatló és una espècie de distància olímpica de la modalitat (10,6 km. – 42 km. – 5,4 km.).

Els nostres representants en esta ocasió van ser Josep Capsi, Vicent Onofre, Alfonso i Vicent Torres.

I ací començarem pel nostre veterà amic Vicent Torres, curtit en mil batalles esportives de qualsevol tipus, que ha tornat esta temporada a la competició després d'una greu lesió de genoll. Després del seu debut enguany en el Duatló de Banyeres, d'unes distàncies i desnivells importants, esta prova d'Ontinyent va ser la confirmació de que ha tornat amb ganes i amb força, encara que amb un ampli marge de millora. El rendiment en la bici no va ser el que més li haguera agradat; un dia d'eixos que no se va i punt. Així i tot, fou el millor dels nostres (2:59:53). Però la sensació general sigué bona, sobretot perquè en l'últim segment de carrera (28:14, 69 millor temps), quan quasi tot el món es ve abaix, el va realitzar amb solvència i, el més important, sense molèsties.

Josep Capsi, el nostre representant de La Costera, s'estrenava enguany en competició seriosa, entenga's “cal donar-ho tot”. El recorregut i la seua duresa ja els coneixia de l'any anterior. Destacar la seua bona actuació amb bici (1:41:46). Al final, amb problemes de flato, se li va atragantar l'ultima carrera però, aixina i tot, va fer un bon temps 3:02:43.

Vicent Onofre, novell enguany, havia debutat ja en un Duatló Esprint. Però este d'Ontinyent no tènia res a veure, més dur en tots els aspectes, i ell ho sabia. Per això se'l va prendre amb control i això li va permetre finalitzar sencer encara que també esgotat (3:05:56).

Alfonso és un dels nostres triatletes més participatiu; un poc masoquista, igual que Josep, per iniciar la temporada amb esta “perla”. Amb este duatló ja comença a afinar la seua preparació de cara al Trialó de LLD d'Elx. La seua actuació (3:11:09) va estar en la mateixa línia que els altres companys de bon rendiment dins de la dificultat que comportava esta competició.

Enhorabona als quatre.

Ale xiquets. Aneu animant-se tots a” llançar-se al ruedo”, que l'oratge ja és bo i les opcions són àmplies.