diumenge, 29 d’abril del 2012

Duatló de Llarga Distància de Sueca: Marjalman

Tres il•lustres veterans, Miquel, Luis i Juanvi, encara que per edat només este últim, repetíem experiència en el DLD de Sueca (alguns per tercera vegada). Per tant no ens va vindre de nou la gran duresa de esta prova, per a nosaltres superior a un mig ironman. Es tractava, per als tres, el primer repte important de l'any que tindrà continuïtat amb altres proves exigents fins a arribar al clímax en l'IM de Frankfurt a principis de juliol.

Els 20 km. finals de carrera van resultar interminables, sumats als 10 realitzats a l'inici i intercalats per un segment de ciclisme de 87 km. en què el vent sempre és protagonista. I es que el fet de còrrer primer la distància curta i al final al llarga, al contrari del que sol ser habitual als duatlons, és una peculiaritat que incrementa la dificultat d'esta cursa.

Al final vam quedar satisfets amb la nostra participació segurs de què esta experiència resultarà molt beneficiosa de cara a la nostra posada a punt.

Un duatló éste de Sueca molt recomanable per la comoditat que comporta el seu desplaçament, al costat de casa, i sense matinejar, en un circuit tancat al trànsit i una organització impecable del Club Triatló Shueca.

La próxima cita serà el triatló d'Elx, una cursa de referència per al nostre club, a la que mai fallem i sempre acudim amb una representació molt important.