diumenge, 27 de maig del 2012

DIARI DE BITÀCOLA: FINS AL TRIATLÓ DE CULLERA 26/5/12

El dia 12 de maig es va disputar el Triatló de Puçol, en el que vam tindre 2 representants del club: Juan Lievana i Josep Capsi. Juan, en el seu debut enguany, va aconseguir el 2n lloc en V3 i Josep va fer una carrera equilibrada en els 3 segments, considerant que està centrant la seua preparació quasi exclusivament en el ciclisme de cara a la seua participació en la Quebrantahuesos.

El següent cap de setmana, 19 de maig, arribava per al Triatló Algemesí el tercer cara a cara de l'any amb la distància mig ironman. En esta ocasió dos dels nostres, Javi Sangrós i Pedro Higueras, es van desplaçar al País Basc per a participar en el Bilbao Triathon. Van triar per al seu debut en esta distància un triatló dur, pel que suposa nadar en el Cantàbric i per tindre un segment ciclista molt muntanyós. Però amb el que no comptaven era amb una meteorologia adversa en forma de pluja. Al final els dos van aconseguir el seu objectiu finisher amb 5:32:38 Pedro i 5:57:44 Javi.

Mentrestant, en una climatologia molt diferent, Miquel, Luis i Juanvi, en un Pin-Pan-Pun (les ganes) feien, una edició més, la Marxa cicloturista los 7 Picos de Requena en la que van entrar junts amb un temps de 6 h. 31 min. Un moment! I també en un Pon per a Alex, que també la va realitzar, però que amb una interpretació meritòria de l'Oscar va tindre enganyats a la resta fins a l'últim moment dient que anava a acompanyar-los. En el seu debut aconseguí finalitzar la prova amb bones sensacions i “disfrutant” un estona més del paisatge.

I ahir dissabte, 26 de maig, 2 equips del club van prendre part en el Triatló de Cullera per Equips amb uns resultats molt meritoris.

L'equip “B”, un conjunt molt equilibrat format per José Mª, Alex, Luis, Miquel, Vicent G., que en realitat era el dels veterans (entre els seus components sumen més de 15 IM), finalitzà en el lloc 15 d'un total de 80 equips.

L'equip “A”, més novell, la nova saba del club encara que capitanejats pel mestre “Presi” i completat per Alvaro, Vicent Onofre, Alfonso i Julio, també ho va donar tot, finalitzant en el lloc 49.

Pareix que el format per equips ha agradat prou a pesar de la complexitat que tanca. Acostumats a lluitar per un mateix, s'agraïx poder fer-ho junt i per altres companys encara que això implique tindre que esforçar-se més encara, si és possible, perquè la intensitat la imposa el conjunt.